en
0031 (0)33 4621150

Pakketkortingen

Vanaf 15 juli starten wij met het aanbieden van scherpe pakketkortingen. Laat jij na die datum weten dat wij jouw onderzoek mogen uitvoeren, dan kun je gebruik maken van mooie kortingen.

  • Pakketkorting ‘Locatie + werving’

Locatie voor kwalitatief en kwantitatief onderzoek, veldwerk en werving van respondenten onder 1 dak – dat is wat Inview je kan bieden. En om deze mooie samenwerking extra te benadrukken, hebben wij een pakketdeal samengesteld om je nòg meer te ontzorgen.

Wanneer je tussen 1 augustus en 15 september bij Inview Locatie Amersfoort een boeking hebt en de werving uitgevoerd kan worden door Inview Veldwerk, ontvang je maar liefst 10% KORTING op de werving van je respondenten, de kosten voor een host, een notulist èn op de locatiehuur. 

  • Pakketkorting ‘Smaak- en producttest’

Wij zijn gespecialiseerd in de uitvoer van smaak- en producttesten op onze locaties in Amersfoort en Rotterdam. Wij verzorgen alles van zaal tot product en van laptops tot een professioneel team. De werving kunnen wij zowel via straatwerving als vanuit onze database verzorgen.

Van 15 juli t/m 15 september hebben wij een scherpe deal voor een gestandaardiseerde smaak- en producttest op onze locaties in Amersfoort of Rotterdam. Wij kunnen dankzij dit gestandaardiseerde concept kortingen tot wel 30%  aanbieden op de normale prijs!

Nieuwsgierig? Vraag de volledige pakketkorting met prijslijst op.

Op onze lastminute deals en pakketkortingen en zijn de actievoorwaarden van toepassing.

>>Pakketkorting

Wij helpen u graag verder

neem contact op