en
0031 (0)33 4621150

Werving van Respondenten

Ben je op zoek naar repsondenten voor kwalitatief of kwantitatief marktonderzoek?

Inview Veldwerk beschikt over een eigen respondenten panel met een diversiteit aan respondenten.

Met name rondom Amsterdam, Amersfoort en Rotterdam hebben wij duizenden respondenten die wij selecteren voor de meest uiteenlopende onderzoeken. Wanneer dat verwacht wordt, zijn onze respondenten voorbereid en (digitaal) aanwezig zodat jouw onderzoek soepel kan starten.

Ons panel wordt ingezet voor o.a.:

  • Kwalitatieve (online) focusgroepen en individuele interviews
  • Online community
  • CLT zoals smaaktesten en producttesten en verpakkingsonderzoek
  • Eyetrack onderzoek
  • (i)HUT

Specifieke werving
Daarnaast verzorgen wij ook (face-to-face) werving op locatie. Dit is een uniek concept, waarbij je steeds weer te maken hebt met nieuwe respondenten. Face-to-face werving is mogelijk bij diverse vormen van (kwalitatief) onderzoek. Bepaalde onderzoeken vragen zelf om deze aanpak, omdat het bijvoorbeeld gaat om shopper onderzoek, belevingsonderzoek of merk- of naamsbekendheidonderzoek.
Onze interviewers kunnen op specifieke locaties (in/bij winkels, winkelgebieden, wijken, etc.) staan om de juiste respondenten te werven voor jouw marktonderzoek. Uiteraard volgens de gewenste criteria.  De opvolging, het inplannen en afhandelen van de incentive verzorgen wij ook.

Op onze locatie in Amersfoort werken wij ook veel met straatwerving voor smaaktesten en producttesten. Zodat nieuwe respondenten direct mee kunnen doen aan een onderzoek!

Wil jij jouw volgende werving via Inview laten verlopen? Wij vertellen je er graag meer over.

Informeer naar de prijzen en mogelijkheden

>Werving van respondenten

Wij helpen u graag verder

neem contact op