en
0031 (0)33 4621150

Uitvoer van marktonderzoek

Inview is gespecialiseerd in de uitvoer van (face-to-face) veldwerk voor marktonderzoek. De uitvoer van marktonderzoek wordt opgezet en begeleid door onze ervaren projectmanagers. De uitvoering wordt gedaan door een gevarieerd team van interviewers. Dit team komt uit alle windstreken, met verschillende leeftijden, elk met hun eigen specialisme en ervaring.Hieronder vind je een overzicht van verschillende vormen van onderzoeken die wij voor je uit kunnen voeren.

Producttesten / Smaaktesten (CLT)
Inview Veldwerk voert op beide locaties product- en smaaktesten uit. Wij hebben mobiele 'taste booths' die in elke ruimte op te bouwen zijn. Ook is het mogelijk om een producttest op een externe locatie naar keuze uit te voeren. 

Home Usage onderzoek (HUT)
Ben je op zoek naar een partner voor de uitvoer van een home use test? Wij kunnen je helpen met het regelen van de respondenten, de distrubutie van de producten en de opvolging van het veldwerk.

Shopperlab
Inview heeft de mogelijkheid op onze locaties een gedeelte van een supermarkt na te bootsen. Wij beschikken over onze eigen winkelschappen. 

Mystery shopping
Onze ervaren interviewers kunnen ingezet worden als mystery guest voor verschillende opdrachten. 

Face-to-face interviewen
Ben je op zoek naar een partner voor het uitvoeren van face-to-face interviews? Wij kunnen je helpen met het veldwerk, interviewen, verzorgen van materialen zoals tablets of programmeren van vragenlijsten.  

Online onderzoek / Online community
Inview heeft de mogelijkheid om niet alleen de werving te verzorgen, maar ook om de vragenlijst te programmeren en kunnen wij een platform aanbieden waarop zonder moeite elke (meerdaagse) community gehost kan worden.

Mobiliteitsonderzoek
Zoek je een partner voor de uitvoer van een onderzoek in het openbaar vervoer? Onze projectmanagers en interviewers kunnen jou helpen bij onder andere tellings- , klanttevredenheids- of observatieonderzoeken.

Staat jouw type onderzoek er niet tussen? Geen probleem, vraag ons naar de mogelijkheden  

>Uitvoer van onderzoek

Wij helpen u graag verder

neem contact op