en
0031 (0)33 4621150

Waar staat Inview voor?

We leven in een tijdsgeest dat het allemaal sneller, beter en goedkoper moet. En dan het liefst alle drie tegelijk. Dit kan alleen als er slim en planmatig met het onderzoeksproces wordt omgegaan. Inview doet dit graag voor je. Bij ons staan eerlijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij willen ons onderscheiden en ons doel is dan ook om met de juiste combinatie van ervaringen, kennis en middelen slim en planmatig met onderzoeksprocessen om te gaan. Daarnaast willen wij onze klanten zo breed mogelijk kunnen bedienen. 

Missie

Inview Veldwerk is gespecialiseerd in de uitvoering van het veldwerk voor kwantitatief marktonderzoek. Zij streeft naar het leveren van uitstekende kwaliteit en het bieden van een hoogwaardige service aan haar klanten. Inview Veldwerk is van mening dat dit streven dé basis is waarmee langdurige relaties met de klanten worden aangegaan.

Visie

Marktonderzoek, in haar verschillende vormen, zal altijd blijven bestaan. Inview Veldwerk is dé full service veldwerkorganisatie voor het verrichten van kwantitatief marktonderzoek. Inview Veldwerk wil zich onderscheiden door slim en planmatig om te gaan met de onderzoeksprocessen, dankzij een juiste combinatie van ervaring, kennis en middelen.

>>Waar we voor staan

Wij helpen u graag verder

neem contact op