en
0031 (0)33 4621150

Onze expertise en ervaring

Inview is gespecialiseerd in het uitvoeren van (face-to-face) veldwerk voor marktonderzoek en het leveren van respondenten voor kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek.

Alles wordt opgezet en begeleid door onze ervaren projectleiders en projectplanners en uitgevoerd door een gevarieerd team van interviewers. Ons team van interviewers komt uit alle windstreken, met verschillende leeftijden. Elk met hun eigen specialisme en ervaring. 

Wij blinken uit in verschillende vormen van onderzoek. Van smaaktest tot mobiliteitsonderzoek. Maar ook bij de werving voor (kwalitatieve) onderzoeken en home-usage testen kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben de beschikking over laptops, tablets en onze eigen software die zowel online als offline te gebruiken is. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Als het gaat om kwaliteit, kunnen wij trots zeggen dat we ISO 20252 gecertificeerd zijn en daarnaast lid van de MOA en Esomar en ook zijn wij een SSB (voorheen Ecabo) erkend leerbedrijf.

Ook bieden wij de mogelijkheid tot het huren van diverse interviewruimtes op een van onze 3 locaties in Nederland. De interviewruimtes zijn uiteraard voorzien van alle benodigde faciliteiten voor het uitvoeren van face-to-face onderzoeken op locatie.

Kortom: Inview Veldwerk BV is hét loket voor al jouw veldwerk!

Graag laten wij je kennis maken met ons enthousiaste team van vaste medewerkers.

Informeer naar de prijzen en mogelijkheden

>Over Inview

Wij helpen u graag verder

neem contact op