en
0031 (0)33 4621150

Onderzoek en Covid

Op dit moment voeren wij alle vormen van onderzoek weer uit. Dit doen wij uiteraard met de geldende richtlijnen vanuit het RIVM. Onderzoek uitvoeren is goed mogelijk op 1,5 meter. Onze locaties zijn hier volledig op ingericht, zodat jij met een gerust hart jouw onderzoek bij ons kunt (laten) uitvoeren. 

iHUT / HUT
In de afgelopen 4 maanden ontvingen ruim 1500 respondenten diverse producten thuis, zodat zij konden deelnemen aan een CLT@home of een thuisgebruik test. 
Inview verzorgde niet alleen de werving en distributie van de producten. Ook coördineerden wij het veldwerk en zorgden voor de benodigde quota's. 

Wil jij ook jouw (i)HUT door Inview laten uitvoeren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Online community / FG of IDI
Dankzij ons groeiende panel, verzorgen wij steeds vaker de werving voor kwalitatieve (online) onderzoeken. 
Met name rondom Amsterdam, Amersfoort en Rotterdam hebben wij duizenden respondenten die wij selecteren voor de meest uiteenlopende onderzoeken. 
Of het nu een online community is waarbij respondenten enkele dagen/weken actief een bijdrage leveren of (online) focusgroepen en individuele gesprekken, wij vinden de juiste match. 
Wanneer dat verwacht wordt, zijn onze respondenten voorbereid en (digitaal) aanwezig zodat jouw onderzoek soepel kan starten. 

Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

CLT
Wij zijn blij dat wij voorzichtig weer onze deuren kunnen openen voor centraal locatieonderzoek. 
Uiteraard werken wij volgens alle richtlijnen om veilig onderzoek uit te voeren. 
Voorlopig werken we met een zeer beperkt aantal respondenten per ruimte. Maar door gebruik te maken van meerdere ruimtes en een hierop afgestemde opzet, kunnen we toch binnen een afzienbare tijd het veldwerk afronden. En nog belangrijker: dit doen we voor dezelfde prijs als die je van ons gewend bent. 

Zien wij je weer snel? Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw onderzoek. 

Interviews op locatie
Of je nu wil weten waar jouw (potentiele) klanten vandaan komen of bijvoorbeeld hoe klanten de winkel ervaren, wij hebben de juiste interviewers die de antwoorden verzamelen op elke gewenste locatie. 
Onze ervaren interviewers kunnen enquêteren, maar ook observeren. Uiteraard stellen wij de benodigde hulpmiddelen hiervoor beschikbaar. 
Ook in deze tijden is deze vorm van onderzoek uitvoerbaar. Wij werken volgens stricte protocollen en voorzien onze interviewers van de juiste materialen om hun werk veilig en verantwoord uit te kunnen voeren. 

>Onderzoek en Covid-19

Wij helpen u graag verder

neem contact op